Mogelijkheden

Wij bieden de meeste mogelijkheden onder een dak. Dat betekent dat een uitvaart in zijn geheel op de begraafplaats plaats kan vinden. Hierdoor hoeft u zich niet te verplaatsen tussen verschillende plekken en blijft er meer tijd over om stil te staan bij het afscheid van uw dierbare.

Kapel

De begraafplaats beschikt over een kapel gebouwd in 1994. Hier kan een pastoor in een uitvaartmis voor gaan. Daarnaast zijn er afscheidsbijeenkomsten met andere voorgangers mogelijk. De kapel biedt onder normale omstandigheden plaats aan 150 mensen (100 in de kerkbanken en 50 bij te plaatsen stoelen). Eventueel kan de ruimte worden uitgebreid met een deel van de aangrenzende tuinkamer.

Tuinkamer - Condoleanceruimte

We beschikken over een stijlvolle tuinkamer (condoleanceruimte) die gebruikt kan worden voor een condoleance na afloop van een begrafenis of crematiedienst voor maximaal 300 personen.

Deze ruimte kan ook worden ingericht voor een afscheidsbijeenkomst van een overledene. De inrichting van de ruimte kan naar eigen wens worden aangepast; het maximale aantal zitplaatsen is in dit geval 75. Bij de invulling van de plechtigheid houden we rekening met de wensen van de familie, zoals: een open of gesloten kist; het aantal sprekers en de muziekkeus. Samen zorgen we voor een persoonlijk en waardevol afscheid.

24 uur rouwkamers

We beschikken over drie rouwkamers, die optimale privacy waarborgen in een intieme sfeer. Deze rouwkamers zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week toegankelijk voor de naaste familieleden en vrienden. Om op ieder gewenst moment en zo lang men wil, bij de overledene te zijn. De ruimtes kunnen door de familie geheel naar wens worden aangevuld met persoonlijke spullen. Elke rouwkamer beschikt over een bankje, een stoel en een muziekinstallatie, waar u uw eigen muziek op kunt afspelen. Daarnaast is er een sfeervolle gemeenschappelijke ruimte waar u koffie en thee kunt zetten en is er een gevulde koelkast beschikbaar.

Verzorgings- en koelruimte

De begraafplaats beschikt over een gekoelde ruimte om een aantal overledenen plek te bieden. In de aangrenzende verzorgingsruimte kan uw uitvaartverzorger, al dan niet samen met de familie, de overledene verzorgen en kleden. Deze ruimte is ook beschikbaar voor een rituele bewassing door kleinere groepen (maximaal 10 personen).

De Brasserie

De Brasserie maakt deel uit van de begraafplaats. Bezoekers van de begraafplaats zijn van harte welkom om hier iets te nuttigen. Daarnaast kan iedereen binnenkomen en wat te eten of te drinken, binnen of op ons zonovergoten terras. De Brasserie beschikt over een uitgebreide kaart voor een lunch of een borrel.

Op dit moment is onze brasserie alleen geopend op vrijdag van 11.00-15.00 uur en op de eerste zondag van de maand van 12.00-15.00 uur.
Op aanvraag kunt u de ruimte wel reserveren voor een bijzondere bijeenkomst of een klein afscheid.

Uitvaart regelen

Er komt veel op u af als een dierbare is overleden. Wat moet er precies gebeuren nadat iemand is overleden? Wij zijn er om u in dit proces te begeleiden.

Contact

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over onze mogelijkheden of over de begraafplaats. We staan 24/7 klaar om uw vragen te beantwoorden.