Medewerkers

Onze medewerkers zorgen voor een waardig afscheid van uw dierbare, dat is de kern van hun motivatie. Ze hebben allemaal hun eigen talenten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gemeenschappelijk hebben ze een groot hart voor nabestaanden en luisteren goed naar uw persoonlijke wensen. Iedereen draagt bij aan de hoogwaardige service voor onze klanten door het inbrengen van professionele expertise.

Team Begraafplaats Buitenveldert

Anja Vink

Directeur

Karin de Graaf

Financiën/administratie

Ingeborg Feijer

Financiën/administratie

Mirjam Wiersma

Uitvaartverzorger

Paul Hienkens

Hoofd buitendienst

Erwin Jesterhoudt

Medewerker buitendienst

Maik Schrikenberg

Medewerker buitendienst

Mario Mul

Medewerker buitendienst

Hans Emmelkamp

Medewerker buitendienst

Brenda den Haan

Medewerker horeca/coördinator vrijwilligers

Maartje de Roo

Medewerker horeca/administratie

Vrijwilliger worden

Op alle gebieden in de samenleving, georganiseerd of ongeorganiseerd, zijn vrijwilligers actief. Vrijwilligerswerk is voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, opleiding en achtergrond. Vrijwilligerswerk is van onschatbare sociale en economische waarde. Niet voor niets wordt vrijwilligerswerk ‘het cement van de samenleving’ genoemd!

Het buitenwerk

Onze begraafplaats vergt veel onderhoud om alles netjes te houden.
De werkzaamheden wisselen per seizoen. Houdt u ervan om buiten te werken, dan kunt u ons helpen met bijvoorbeeld:

  • het netjes houden van het hof
  • planten en bloemen water geven op de graven
  • kleine verfklusjes


U hoeft geen ‘groene vingers’ te hebben. Onze hoveniers vertellen u graag wat er op welk moment nodig is en u geeft aan wat uw mogelijkheden zijn.

De Brasserie

Een kleine horecagelegenheid, waar wij mensen ontvangen voor een kop koffie, een lunch of borrel. Wij zoeken hiervoor gastvrouwen en gastheren. Ervaring in de horeca is handig, maar niet noodzakelijk. De nadruk ligt op de sociale aspecten, een prettige sfeer en aandacht voor anderen. De Brasserie staat open voor iedereen, dus niet alleen voor mensen die de begraafplaats bezoeken.

Er wordt gewerkt volgens een rooster waarop u zich kunt inschrijven. Wij vertellen u hier graag meer over.

Speciale bijeenkomsten

Voor thema- en speciale bijeenkomsten in het kader van herdenkingen en rouwverwerking, zoeken wij vrijwilligers ter ondersteuning van deze evenementen.

De nadruk ligt hier vooral op de sociale aspecten, een prettige sfeer en aandacht voor anderen. Ook als u het leuk vindt om mee te denken over de invulling van de bijeenkomsten of de organisatie ervan, dan bent u van harte welkom.

Nieuwsbrief

We zijn op zoek naar iemand met schrijverstalent die het leuk vindt om een aantal keren per jaar een nieuwsbrief samen te stellen. Uiteraard beheerst u de Nederlandse taal goed.

Foto's maken

In onze administratie staan foto’s van alle graven. We willen deze foto’s graag vernieuwen en zijn op zoek naar mensen die goede foto’s kunnen maken en eventueel bereid zijn deze te verwerken in ons computersysteem.

Wat kunt u verwachten?

  • Werk passend bij ervaring en interesse
  • Mogelijkheid tot scholing
  • Waardering
  • Ondersteuning
  • Verzekering en onkostenvergoeding

Hoeveel tijd kost het?

U bepaalt samen met de vrijwilligers coördinator hoeveel tijd u wilt besteden. Dit kan variëren van een paar uurtjes tot meerdere dagdelen per week of per maand, afhankelijk van het soort vrijwilligerswerk. Meewerken aan een kortdurende klus is ook mogelijk.

Informatie & aanmelden

Bel voor meer informatie naar 020-6629890 en vraag naar de vrijwilligers coördinator of naar Anja Vink.

Vacatures

Begraafplaats Buitenveldert wordt gerund door een team enthousiaste medewerkers die zich met liefde en aandacht inzetten voor de begraafplaats en haar bezoekers. Wanneer wij iemand zoeken, zullen openstaande vacatures hieronder worden getoond.

natasjafotografeert-2391
Vacature koster
Wilt u werken op een bijzondere plek? Wij zijn dringend op zoek naar een koster. Een koster is iemand...
natasjafotografeert-2055
Vacature vrijwilligers
Vrijwilligerswerk is mooi werk. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen: van fotografen...