Beschikbare ruimtes

Als uitvaartondernemer kunt u gebruikmaken van onze mogelijkheden. De begraafplaats beschikt onder andere over een bijzondere kapel en een mooie tuinkamer die gebruikt kunnen worden voor een afscheidsdienst en/of een condoleance.

Kapel

De begraafplaats beschikt over een kapel gebouwd in 1994. Hier kan een pastoor in een uitvaartmis voorgaan. Daarnaast zijn er afscheidsbijeenkomsten met andere voorgangers mogelijk. De kapel biedt onder normale omstandigheden plaats aan 150 mensen. Eventueel kan de ruimte worden uitgebreid met een deel van de aangrenzende tuinkamer.

Tuinkamer - Condoleanceruimte

We beschikken over een stijlvolle tuinkamer voor de ontvangst van familie en vrienden tijdens en/of na de uitvaart. De inrichting van de ruimte kan naar eigen wens worden aangepast. Bij de invulling van de plechtigheid houden we rekening met de wensen van de familie, zoals: een open of gesloten kist; het aantal sprekers en de muziekkeus. Samen zorgen we voor een persoonlijk en waardevol afscheid.

24 uur rouwkamers

We beschikken over drie rouwkamers, die optimale privacy waarborgen in een intieme sfeer. Deze rouwkamers zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week toegankelijk voor de naaste familie. Om op ieder gewenst moment en zo lang men wil, bij de overledene te zijn. De ruimtes kunnen door de familie geheel naar wens worden aangevuld met persoonlijke spullen. Elke rouwkamer beschikt over een bankje, een stoel en een muziekinstallatie, waar de familie eigen muziek op kan afspelen. Daarnaast is er een sfeervolle gemeenschappelijke ruimte waar de familie koffie en thee kan zetten en is er een gevulde koelkast beschikbaar.

Verzorgings- en koelruimte

De begraafplaats beschikt over een gekoelde ruimte om een aantal overledenen plek te bieden. In de aangrenzende verzorgingsruimte kunt u als uitvaartverzorger, al dan niet samen met de familie, de overledene verzorgen en kleden. Deze ruimte is ook beschikbaar voor een rituele bewassing door kleinere groepen (maximaal 10 personen).

De Brasserie

De Brasserie maakt deel uit van de begraafplaats. Hier kan iedereen binnenkomen en wat eten of drinken binnen of op ons terras. De Brasserie beschikt over een uitgebreide kaart voor een lunch of een borrel. Ook bezoekers van de begraafplaats zijn van harte welkom om hier wat te bestellen.

Op dit moment is de Brasserie alleen geopend op vrijdag van 11.00-15.00 uur en de eerste zondag van de maand tussen 12.00-15.00 uur. We houden u op de hoogte als de tijden verruimd worden!