Vacature vrijwilligers

Vrijwilliger worden?

Vrijwilligerswerk 
is leuk; 
is leerzaam; 
is mensen ontmoeten; 
is contacten leggen; 
daar help je anderen mee.

Begraafplaats Buitenveldert is op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen. Mensen met tijd en aandacht. Die zich naast of na hun werk in willen zetten voor medemensen en hun naasten. Voor de onderstaande werkzaamheden zoeken we vrijwilligers.

Buitenwerk

Onze begraafplaats vergt veel onderhoud om alles netjes en toegankelijk te houden. De werkzaamheden wisselen per seizoen. U hoeft geen ‘groene vingers’ te hebben. Onze hoveniers vertellen u graag wat er op welk moment nodig is.

Speciale Bijeenkomsten

Wij zoeken ondersteuning bij de thema- en speciale bijeenkomsten in het kader van herdenkingen en rouwverwerking. Wat wij van u vragen is een evenwichtige persoonlijkheid, levenservaring, waar nodig een luisterend oor en inlevingsvermogen. Ook als u het leuk vindt om mee te denken over de invulling van de bijeenkomsten of de organisatie ervan, dan bent u van harte welkom.

Nieuwsbrief

We zijn op zoek naar iemand met schrijverstalent die het leuk vindt om een aantal keren per jaar een nieuwsbrief samen te stellen. Uiteraard beheerst u de Nederlandse taal goed.

Foto’s maken

In onze administratie staan foto’s van alle graven. We willen deze foto’s graag vernieuwen en zijn op zoek naar mensen die goede foto’s kunnen maken en eventueel bereid zijn deze te verwerken in ons computersysteem.

 

Wat kunt u verwachten?

  • Werk passend bij uw ervaring en interesse
  • Mogelijkheid tot scholing
  • Waardering
  • Ondersteuning bij vragen
  • Verzekering en onkostenvergoeding

Hoeveel tijd kost het?

U bepaalt zelf hoeveel tijd u wilt besteden. Dit kan variëren van een paar uurtjes tot meerdere dagdelen per week of per maand, afhankelijk van het soort vrijwilligerswerk. Meewerken aan een kortdurende klus is ook mogelijk.

Informatie & aanmelden

Bel voor meer informatie naar 020-6629890 en vraag naar de vrijwilligers coördinator of naar Anja Vink.

Meer nieuws