Nieuwsbrief Nr. 21 / speciale editie  (oktober 2018)


A L L E R Z I E L E N - 2 0 1 8

In deze speciale nieuwsbrief vindt u informatie over ALLERZIELEN 2018.
Er zullen dit jaar activiteiten zijn op zowel vrijdag 2 november en op
zondag 4 november
.
Dit is in tegenstelling tot eerdere berichtgeving en op wat u van ons gewend bent, waarbij de viering meestal plaats vond op de zondag vóór Allerzielen. Wij hopen van harte dat er toch een plekje in uw agenda vrij is om op een van beide dagen aanwezig te kunnen zijn.Vrijdag 2 november is het Allerzielen en zullen de begraafplaats, het kantoor en De Brasserie open zijn tot 21.00 uur. De begraafplaats zelf zal vanaf 17.00 uur beperkt verlicht zijn.
Vorig jaar hebben wij voor het eerst het Allerzielendiner georganiseerd en de deelnemers aan het diner hebben dit als bijzonder prettig ervaren. Daarom hebben we besloten om het dit jaar wederom te organiseren en nodigen u dan ook uit om te komen genieten van een heerlijk driegangendiner voor € 39,50. U bent welkom vanaf 18.00 uur. U kunt zich tot uiterlijk 26 oktober aanmelden: telefonisch 020-6629890 of via de mail info@begraafplaats-buitenveldert.nl

Zondag 4 november zijn er vanaf 12.00 tot 20.00 uur allerlei activiteiten:

DE EUCHARISTIEVIERING zal vanaf 15.30 uur in de kapel plaatsvinden. U ontvangt bij aanvang van de mis een boekje met de namen van de overledenen die het afgelopen jaar bij ons begraven zijn. Na de viering zullen de graven gezegend worden.

STEUNPILAREN
Wilt u verder praten? Na het zegenen van de graven zijn pastor deken Ambro Bakker SMA en pastor Eugene Jongerden voor u aanwezig.De eucharistieviering zal vanaf 15.30 uur in de kapel plaatsvinden.
U ontvangt bij aanvang van de mis een boekje met de namen van de overledenen die het afgelopen jaar bij ons begraven zijn. Na de viering zullen de graven gezegend worden.

De gehele middag en avond zijn tevens de dames Joke Schippers en Carla v.d. Heijde aanwezig. Spreek ze gerust aan, zij bieden een luisterend oor. Joke Schippers begeleidt 1 keer per maand het rouwcafé bij begraafplaats Buitenveldert en Carla v.d. Heijde is nalatenschapsmakelaar en geestelijk verzorger.

PLANTEN & BLOEMEN
Bij de ingang kunt u planten en bloemen kopen bij Mandy’s Bloemenshop – onze nieuwe bloemist sinds juni. Zelf een boeket samenstellen: onder begeleiding van Mandy kunt u zelf een samengesteld boeket maken ter waarde van €10,- tot € 15,-. Mandy is te vinden op de vlonder bij de condoleanceruimte; zij geeft u tips en helpt graag. Aanmelden s.v.p. vóór 31 oktober in verband met de inkoop van de bloemen.

KAARSEN
zijn verkrijgbaar bij ons stalletje op de brug.

TENTOONSTELLING VAN KERAMIEK
Atelier & galerie Marjoke de Heer. Marjoke maakt prachtig aardewerk voor allerlei doeleinden. Wij laten voorbeelden zien van urnen en ‘kleine bewaarplekken voor wat je dierbaar is’. Op internet kunt u alvast een voorproefje zien: https://marjokedeheer.com/nl

DE BRASSERIE
De gehele dag is De Brasserie open voor een hapje en drankje en vanaf 17.00 uur zal buiten glühwein en erwtensoep verkrijgbaar zijn.

NAMEN ZINGEN
Daphne Questro is samen met haar collega’s om 17.30 uur aanwezig in de kapel. Zij zingen de naam van uw dierbare overledene op een bijzondere wijze; dit klinkt prachtig in de kapel. Echt heel bijzonder
om mee te maken!

AMSTEL RIVER SINGERS
Op de begraafplaats zullen de dames van “Amstel River Singers” uit Amstelveen verschillende liederen ten gehore brengen tussen 17.00 en 20.00 uur.

HONDERDEN LICHTJES
En natuurlijk is de begraafplaats met honderden lichtjes weer sfeervol verlicht vanaf 16.00 tot 20.00 uur.
Om de viering mogelijk te maken worden in de voorbereiding en op de dag zelf veel vrijwilligers ingezet; wij bedanken al onze vrijwilligers alvast van harte!

Wij hopen u op vrijdag 2 november en/of zondag 4 november te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
R.K. Begraafplaats Buitenveldert

 
   
         

      © 2012 - Rooms Katholieke Begraafplaats Buitenveldert
Home | Top pagina