Nieuwsbrief Nr. 10
  (februari 2014)

Bouwactiviteiten in Fred. Roeskestraat | Duurzame energie | Wim Sonneveld | Bloemenstal | Rouwbijeenkomsten | Uitvaartverzorging A. de Jong | Friedhof | Europese week van begraafplaatsen

Korte portretten van bedrijven waarmee de begraafplaats samenwerkt

Uitvaartverzorging A. de Jong

De R.K. Begraafplaats Buitenveldert werkt met verschillende bedrijven samen.
Een aantal van deze bedrijven willen wij aan u voorstellen; het zal een reeks korte portretten worden, die in de komende Nieuwsbrieven worden opgenomen,
per Nieuwsbrief één.

In deze Nieuwsbrief besteden wij aandacht aan Uitvaartverzorging A. de Jong

Uitvaartverzorging A. de Jong is in 1966 gestart als een echt familiebedrijf. Het is nog steeds een kleinschalige onderneming, die als leidraad heeft 'het inventariseren van persoonlijk wensen en die op een perfecte, stijlvolle manier uitvoeren'.
Hun voortreffelijke, informatieve website leidt u op heldere wijze door de verschillende vragen die u heeft over de uitvaart. In een persoonlijk gesprek kunt u invulling geven aan uw de wensen over de uitvaart. De Jong voert als motto: Persoonlijk, Deskundig, Onafhankelijk. U kunt er 7 dagen per week terecht, 24 uur per dag.

Hun contactgegevens zijn:
Uitvaartverzorging A. de Jong
Cliostraat 42
1066 KJ  Amsterdam
020 676 13 37
www.amsterdam.uitvaart.nl

We vroegen Uitvaartverzorging A. de Jong om enige achtergrondinformatie over het bedrijf en het waarom van hun contacten met onze begraafplaats. We kregen een tekst die informatief is en die goed de sfeer van het bedrijf weergeeft. We zijn zo vrij hun bericht hieronder in z'n geheel op te nemen.


Bijna 50 jaar een vertrouwd gezicht op Buitenveldert

Vanuit een R.K. achtergrond als koster startte Arie de Jong in 1966 een uitvaartonderneming – die een generatie later is uitgegroeid tot een écht familiebedrijf. Vanaf de pensionering van de oprichter werd het bedrijf voortgezet door zijn dochter en echtgenoot, en uitgebreid met twee vaste krachten. Gezamenlijk vormen wij een kleinschalige onderneming, die onafhankelijk van grote uitvaartverzekeraars opereert.
Het belangrijkste doel van ons hechte team is om uw uitvaart op persoonlijke wijze te begeleiden – uiteraard volgens uw wensen. Bij ons is geen uitvaart standaard, want het is onze overtuiging dat de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden de belangrijkste elementen zijn voor een goed afscheid.

Ons werk varieert dan ook van grote uitvaarten van prominenten tot het intieme afscheid van ouders die een (vroeggeboren) kindje zijn verloren, en alles daartussen. Uiteraard spannen wij ons in voor alle gezindten, met respect voor ieders geloofsovertuiging. Betaalbaarheid en betrouwbaarheid staan bij Uitvaartverzorging de Jong hoog in het vaandel. Wij dragen met trots het Keurmerk Klanttevredenheid, omdat uit de gemiddelde beoordeling van 9.3 glashelder blijkt dat onze klanten grote waardering hebben voor de wijze waarop wij invulling geven aan ons werk.

Als uitvaartverzorging zijn wij blij met de vernieuwingen op Begraafplaats Buitenveldert. De nieuwe opbaarmogelijkheden en de aanwezigheid van een koelruimte bieden de gelegenheid om zowel op Buitenveldert te verblijven en op te baren, als om er een afscheid te organiseren. Ook wanneer de nabestaanden gekozen hebben voor een crematie, behoort een verblijf in de rouwkamer en/of opbaring op Buitenveldert tot de mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld denkbaar dat de crematieplechtigheid en de condoleance op Buitenveldert plaatsvinden, waarna de feitelijke crematie elders wordt gerealiseerd. Uniek in Amsterdam is ook de mogelijkheid om – middels een speciale sleutelkaart – gebruik te maken van één van de 24-uurs opbaarkamers. Een mooi alternatief wanneer thuisopbaring onmogelijk of onwenselijk is, en de nabestaanden hun geliefde tóch 24 uur per dag willen kunnen bezoeken.

Voor ons betekenen deze veranderingen dat wij steeds beter tegemoet kunnen komen aan de specifieke wensen die bij de nabestaanden leven. In een wereld waar zakelijkheid hoogtij viert komt de rust om te rouwen vaak onder druk te staan. En dat, terwijl een goed afscheid van een dierbare de enige juiste basis is om weer verder te kunnen.

De afgelopen 50 jaar zijn het verdriet en de rouw bij een overlijden niet veranderd – maar de mogelijkheden om deze in te vullen gelukkig wel. Wij staan u graag terzijde met persoonlijke begeleiding en een jarenlange ervaring waarmee wij u tot steun kunnen zijn. Wij zijn dan ook dagelijks bereikbaar onder telefoonnummer 676 13 36. Via onze website www.amsterdamuitvaart.nl kunt u op een moderne wijze verdere informatie vinden.

Wat ons betreft kunnen we weer minstens 50 jaar voort bij Begraafplaats Buitenveldert – en is er alle reden om onze goede samenwerking voort te zetten.


Bouwactiviteiten in Fred. Roeskestraat | Duurzame energie | Wim Sonneveld | Bloemenstal | Rouwbijeenkomsten | Uitvaartverzorging A. de Jong | Friedhof | Europese week van begraafplaatsen


Overzicht van alle nieuwsbrieven >

 
   
         

      © 2012 - Rooms Katholieke Begraafplaats Buitenveldert
Home | Top pagina