Nieuwsbrief Nr. 6
  (November 2012)

Aan deze zijde van de dood | Verslag Allerzielen 2012 | Namen weerklinken |
Verslag gedichten en muziek


Verslag van gedichten en muziek
Patricia Meerkerk en Philip Paar hielden een muzikaal programma in de kapel. Patricia las gedichten voor met zang en muziek van Philip.

Patricia en Philip reageerden alsvogt:
"We hebben het zelf als heel fijn om te doen ervaren. Na afloop kwamen een aantal mensen ons persoonlijk bedanken voor de prachtige voorstelling.
De liedjes en de teksten zijn heel goed ontvangen. Het was luchtig gebracht en daardoor viel het niet te zwaar."

_____

Een reactie van een bezoekster:

Ik was blij dat ik bij vertrek van de begraafplaats er nog even op gewezen werd dat jullie optreden net was begonnen in de kapel. Het was een heel bijzonder optreden; zo verzorgd met veel warmte en prachtig voorgedragen. Heel bijzonder om dit te hebben mogen meemaken. Veel dank voor zoveel moois.


Nog een reactie van een bezoeker:

Ik wist niet wat ik mocht verwachten van het muzikale programma in de kapel met gedichten en gedachten. Ook dit was zo'n goede keuze van jullie. De dame Patricia van Meerkerk met het voordragen van gedichten en gedachten. Ingetogen maar zo op de juiste toon en de heer Philip Paar met de door hem gezongen liedjes en gedachten die niet minder de gevoelige snaar raakte. Wat was dit één mooi geheel van hen samen.
Ik ging ondanks dat het toch ook een gevoel van verdriet en gemis oproept, met een voldaan en warm gevoel van binnen naar huis.


Aan deze zijde van de dood | Verslag Allerzielen 2012 | Namen weerklinken |
Verslag gedichten en muziek

Overzicht van alle nieuwsbrieven >

 
   
         

      © 2012 - Rooms Katholieke Begraafplaats Buitenveldert
Home | Top pagina