De Brasserie weer deels geopend

We krijgen heel veel vragen van bezoekers over onze brasserie; veel mensen verlangen er weer naar om een kopje koffie te drinken met eventueel iets lekkers erbij of iets anders te gebruiken als een lichte lunch of een (aangeklede) borrel. Zoals u wellicht weet is de brasserie sinds de coronaperiode helaas gesloten, omdat we niet voldoende personeel hebben. Maar we willen net als u uiteraard heel graag de brasserie weer openen. We gaan daarom gefaseerd opstarten in een andere vorm. 

Vanaf 17 maart zijn we elke vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur geopend en vanaf 2 april elke 1e zondag van de maand van 12.00 tot 15.00 uur. Daarnaast zal de brasserie altijd even opengaan voordat er een uitvaart is. Wij melden dit op een bord buiten. De kaart is een wat kleinere dan u gewend was

We zoeken vrijwilligers

We zijn op zoek naar vrijwilligers die als gastvrouw of gastheer willen meehelpen; een vaste kracht van de begraafplaats zal aanwezig zijn voor de begeleiding. Voor de vrijwilligers is ervaring in de horeca handig, maar niet noodzakelijk. De nadruk ligt op de sociale aspecten, een prettige sfeer en aandacht voor anderen. Er zal gewerkt worden volgens een rooster waarop u zich kunt inschrijven. Bent u geïnteresseerd? Laat het ons dan even weten door een mailtje te sturen aan Anja Vink, a.vink@begraafplaats-buitenveldert.nl waarin u zichzelf even voorstelt en uw eventuele ervaring laat weten. Uiteraard mag u ook bellen tijdens kantooruren op 020-6629890.

Wij hopen er met uw hulp weer een succes van te kunnen maken!

Meer nieuws